Principalele motive pentru a opta pentru un city break in Brasov

Ce se poate vizita in Brasov la volanul autoturism obtinut prin servicii de inchirieri masini de la aeroport Otopeni

city break in Brasov

Majoritatea persoanelor care opteaza pentru servicii de inchirieri masini de la aeroport Otopeni se gandesc sa faca o vizita familiilor si rudelor ramase in tara dar si sa mearga intr-un city creak intr-un oras popular in care cu siguranta au ce face si ce vizita.

Ideea de city break ii duce pe turisti cu gandul la un weekend petrecut in afara Romaniei, insa aceste city break-uri sunt destul de populare acum si in Romania. Un city break in orasul Brasov va garanta activitati placute, aer curat, contacte cu localnici primitori, precum si incadrarea in cerintele vietii moderne si ale exigentelor calatorilor.

Ce se poate vizita in Brasov la volanul autoturism obtinut prin servicii de inchirieri masini de la aeroport Otopeni

La volanul unei masini inchiriate din Otopeni se poate vizita in totalitate orasul Brasov si chiar imprejurimile Brasovului. In trecut , Brasovul a fost o mare cetate, iar astazi s-au pastrat chiar cateva din turnurile orasului si bastioane. Calatorii pot incepe vizita in Brasov vizitand Turnul Negru si Turnul Alb, cele mai bine pastrate turnuri din ziua de astazi, de unde pot avea o priveliste catre oras spectaculoasa, care nu ii va dezamagi.

Calatoria in orasul Brasov va continua cu Piata Sfatului, in care se va regasi cladirea primariei si putin mai sus Biserica Neagra, precum si una din cele mai inguste strazi ale Europei cu o latime cuprinsa intre 111 si 135 cm, fiind un obiectiv demn de vizitat si de fotografiat.

De asemenea, calatorii pot vizita Cetatuia sau Cetatea Brasovului care vegheaza deasupra orasului. Primele informatii documentare atestand aceasta cetatuie sunt din anul 1529, astazi fortificatia fiind un complex cu specific medieval, iar calatorii care se avanta pe acest drum pot avea o panorama extraordinara asupra orasului vechi si asupra orasului nou, facand diferenta intre Brasovul de altadata si Brasovul de astazi.

Inchirieri masini de la aeroport Otopeni | masini inchiriate din Otopeni | Inchirieri-Masini.ro

inchirieri masini de la aeroport Otopeni

De asemenea, in Brasov se poate vizita si varful Tampa, aflat la 960 m inaltime si oferind o priveliste asupra orasului vechi uimitoare, dar si Biserica Neagra, cel mai cunoscut obiectiv al Brasovului a carei constructie a inceput in anul 1383 si a fost dedicata Sfintei Fecioare Maria. Astazi Biserica Neagra este faimoasa si vizitata pentru legenda pe care o poarta si pentru orga aflata in interior. Cu masina inchiriata de pe site-ul Inchirieri-Masini.ro, calatorii pot merge si in Poiana Brasov, cea mai cunoscuta statiune de munte din Romania unde se pot bucura de aerul curat, de temperaturi domoale vara si de multa zapada iarna.