Principiul de imprimare laser

Verificati stocul de produse disponibile si apelati la numerele afisate pe site pentru a afla cat mai multe detalii despre produsul dorit. Tot aici veti gasi si calculatoare, laptopuri, monitoare si multifunctionale sh, asa ca va puteti echipa biroul cu tot ce e nevoie!

Multifunctionale SH

Ati incercat vreodata sa scrieti cu un fascicul de lumina? Suna imposibil, nu-i asa? Dar este exact ceea ce face o imprimanta cu laser atunci cand face o copie. Datorita filmelor SF si spy, avem tendinta sa ne gandim la lasere ca la niste fascicule de lumina incredibil de puternice care pot fi impartite pentru infrangerea inamicilor. Cu toate acestea, laserele cu adevarat utile sunt mici si citesc sunete si clipuri video de pe CD-uri sau DVD-uri si sunt parti vitale ale majoritatii imprimantelor de birou.

Imprimantele cu laser sunt foarte asemanatoare fotocopiatoarelor si utilizeaza aceeasi tehnologie de baza. Intr-adevar, acestea au fost construite din fotocopiatoare modificate. La un copiator, lumina puternica este utilizata pentru a face o copie exacta a unei pagini ce urmeaza a fi copiata. Lumina reflecta pagina pe un tambur sensibil la lumina, electricitatea statica face ca particulele de cerneala sa se lipeasca de tambur, apoi fiind transferata pe hartie prin niste cilindri fierbinti.

O imprimanta laser functioneaza aproape in acelasi mod, cu o diferenta importanta; intrucat nu exista o pagina originala care sa fie copiata, laserul trebuie sa o scrie de la zero. Informatiile stocate in format electronic dau imprimantei ocazia sa transforme datele electronice in cuvinte si imagini. Cu o imprimanta cu jet de cerneala este usor sa vedem cum se inampla acest lucru: pistoale de cerneala actionate electric care transmit jeturi precise catre foaie. Cu o imprimanta laser lucrurile sunt putin mai complexe. Datele electronice de pe computer sunt folosite pentru a controla fasciculul laser, acesta fiind cel care imprima propriu-zis cuvintele pe pagina.

In functie de modul in care veti folosi imprimanta, puteti alege o imprimanta laser sau una cu jet de cerneala. In principiu, imprimantele cu jet de cerneala sunt utile celor care au nevoie de o imprimanta pentru uz propriu, care printeaza ocazional. De cealalta parte, imprimantele laser se preteaza utilizarii intense, in ritm sustinut.

Multifunctionale SH | calculator-ieftin.ro

Multifunctionale SH

Indiferent de alegere, gasiti imprimante second hand in magazinul online https://calculator-ieftin.ro/. Verificati stocul de produse disponibile si apelati la numerele afisate pe site pentru a afla cat mai multe detalii despre produsul dorit. Tot aici veti gasi si calculatoare, laptopuri, monitoare si multifunctionale sh, asa ca va puteti echipa biroul cu tot ce e nevoie!