Sfaturi pentru a ramane in siguranta cand folositi bancomatele

Prin punerea in aplicare a acestor sfaturi privind siguranta, veti reduce in mod semnificativ sansele de a fi victima atunci cand sunteti la un bancomat.

Bineinteles, bancomatele au fost concepute pentru viata noastra rapida, cand dorim totul aici si acum. Cu toate acestea, nu va grabiti sa neglijati cateva masuri de siguranta care va pot proteja atunci cand aveti de retras niste bani. Prin punerea in aplicare a acestor sfaturi privind siguranta, veti reduce in mod semnificativ sansele de a fi victima atunci cand sunteti la un bancomat.

  1. Cand sositi in locatia bancomatului, aruncati o privire in jur si detectati potentialii agresori. De asemenea, atentie la masini, tufisuri, multimi de oameni. In general, bancomatele sunt aplasate in incinta bancilor, bine pazite si monitorizate, insa putina atentie in plus nu strica.

  2. Daca cineva foloseste bancomatul cand ajungeti in zona, observati ce face dupa ce a terminat, daca pleaca sau s-a oprit pe aproape, intuiti intetiile pe care le are.

  3. Vederea periferica este compromisa atunci cand utilizati un bancomat. Acest lucru este un avantaj pentru infractori pentru a se apropia de dumneavoastra. Fiti constient de acest lucru si ridicati capul pentru a urmari ce se intampla in jur in timp ce asteptati procesarea tranzactiei.

  4. Multe lanturi de magazine au sucursale bancare in interiorul lor, chiar si bancomante pe care clientii le pot folosi in afara programului de functionare al bancilor. Utilizati aceste bancomate din interior deoarece exista o multime de lumini si camere de luat vederi care minimizeaza riscul de a fi victima unui jaf.

  5. Puteti avea la indemana niste produse de autoaparare ca spray lacrimogen sau o lanterna cu electrosocuri, mai ales atunci cand trebuie sa folositi bancomatul pe timp de noapte. Aceste produse sunt permise din punct de vedere legal si va pot scoate din mari incurcaturi.

  6. Daca va suna telefonul mobil, in timp ce va aflati la bancomat, nu raspundeti. Acest lucru va distrage atentia si s-ar putea sa uitati cardul sau sa ridicati banii.

Produse de autoaparare la cele mai bune preturi pe oferteshop.ro

produse de autoaparare

Daca toate sfaturile tin de atentia dumneavoastra ca utilizator al bancomatelor, cel despre utilizarea produselor de autoaparare tine de achizitii cu folos facute pentru a va simti in siguranta. Puteti cumpara astfel de produse accesand https://oferteshop.ro/ !