Sfaturi pentru alegerea patului de dormitor

Pe CasaEduard.ro exista multe modele de paturi tapitate si canapele extensibile cu doua locuri, care se incadreaza in cele mai noi tendinte de amenajari interioare, fiind, in acelasi timp, extrem de practice.

canapea extensibila cu doua locuri

Cand se aleg paturi de dormitor trebuie tinut cont de o multime de aspecte. Acest lucru nu este de mirat, intrucat patul este piesa centrala a dormitorului si poate fi chiar cea mai importanta piesa de mobilier din intreaga casa pentru unele persoane. Design-ul depinde de gusturile utilizatorului si de stilul in care se decoreaza dormitorul, iar comoditatea depinde, astfel, intr-o mare masura si de aspectele practice care vor fi enumerate in cele ce urmeaza.

Paturi de dormitor practice

Spatiul disponibil in dormitor este principalul aspect practic care trebuie luat in calcul. Anumite modele ocupa mai mult loc decat altele. De pilda, paturile tip sanie ocupa mult mai mult spatiu decat cele cu tablie si margini drepte. Cei care au nevoie de mai mult spatiu de depozitate pot alege un pat prevazut cu sertate sau pentru un pat cu somiera rabatabila. Pentru paturile cu sertare, trebuie luat in considerare si spatiul necesar deschiderii. Pentru dormitoarele mici paturile cu somiera sunt mult mai practice.

Paturi cu tablii – un plus de eleganta

Cei care isi doresc sa mareasca optic spatiul din dormitor pot alege un pat tapitat cu tablie superioara inalta. Un alt detaliu semnificativ este tablia din partea de jos, care trebuie sa fie cat mai mica in comparatie cu prima. In final, dormitorul va parea mai inalt si mai spatios. Totodata, acesta ofera si un confort fonic, datorita tabliei inalte, capitonate. Cu diferite culori, materiale si forme disponibile, aceste paturi pot fi un upgrade usor si de multe accesibil la un dormitor. Toate acesta contribuie substantial la crearea unui mediu mai linistit si mai confortabil.

Paturi de dormitor | canapea extensibila cu doua locuri | CasaEduard.ro

paturi de dormitor

In ceea ce priveste canapeaua extensibila cu doua locuri, aceasta se poate transforma in pat, fie prin extragerea saltelei printr-un sistem de extensie, fie prin rabatarea spatarului. Trebuie aleasa cu mare grija daca se ia in vedere utilizarea zilnica si nu inlocuiesc patul din dormitorul principal. Pe CasaEduard.ro exista multe modele de paturi tapitate si canapele extensibile cu doua locuri, care se incadreaza in cele mai noi tendinte de amenajari interioare, fiind, in acelasi timp, extrem de practice.