Sfaturi pentru alegerea sabotilor medicali

Doctoriq.ro ofera o gama larga de saboti medicali din silicon dublu injectat, cu branturi cu gel. Acestia sunt mai usori si mai flexibili ca nicioata.

bonete chirurgicale

Avand in vedere natura meseriei, cadrele medicale au nevoie de saboti medicali de calitate, care sa le ofere confort si sustinere cu succes si in cele mai agitate zile. Toti cei care lucreaza in domenii unde trebuie sa petreaca foarte multe ore in picioare, inteleg pe deplin importanta unei incaltaminte bune. Daca incaltamintea nu este confortabila, persoana va avea parte de durere si disconfort toata ziua.

Cum se aleg sabotii medicali?

Atunci cand se alege o pereche de saboti medicali, pantofi medicali sau papuci medicali, trebuie sa se ia in considerare mai multe aspecte.

Talpa exterioara trebuie sa fie flexibila, usoara si antialunecare, astfel incat sa se realizeze in siguranta si facil tractiunea necesara deplasarii, precum si inclinarea piciorului in fata, chiar daca se afla pe o suprafata alunecoasa. Grosimea talpii trebuie sa fie una potrivita. Plasata peste talpa exterioara, avand rolul de a absorbi socurile, lamela nu trebuie sa fie foarte subtire, dar, totodata, grosimea excesiva va crea impresia ca persoana nu are contact direct cu podeaua.

Este de preferat ca persoana sa aleaga niste branturi captusite, astfel incat sa poata absorbi umezeala si, simultan, sa ofere sprijin si confort. La fel ca in cazul bonetelor chirurgicale, fiecare tip de material are avantajele sale. Daca o pereche de saboti medicali din piele se evidentiaza prin durabilitate si printr-o rezistenta mai mare la frecare, cei realizati din plasa sau microfibra au avantajul de a permite circulatia aerului si drenajului.

Saboti medicali | bonete chirurgicale | Doctoriq.ro

saboti medicali

S-a discutat in repetate randuri despre importanta suportului, realizat prin arcul superior si a amortizarii pentru specialistii din domeniul medical. Acesta nu este necesar doar pentru picioare, dar poate imbunatati si postura si, in acelasi timp, poate preveni durerile de spate. Mai mult decat atat, amortizarea potrivita poate reduce impactul alergatului si al mersului.

Doctoriq.ro ofera o gama larga de saboti medicali din silicon dublu injectat, cu branturi cu gel. Acestia sunt mai usori si mai flexibili ca nicioata. De asemenea, talpa nu aluneca, forma anatomica pentru picior adauga confort si sustinere, iar bareta ajustabila posterioara se pliaza pe glezna pentru stabilitate si la mersul inapoi.