Tehnologia actuala in domeniul stomatologiei

Daca nu ati fost intr-un cabinet stomatologic de ceva timp, cand veti ajunge la urmatoarea programare nu veti mai recunoaste locatia din cauza noilor aparate.

Domeniul stomatologiei evolueaza si se schimba in mod constant pentru a satisface nevoile pacientilor. Daca nu ati fost intr-un cabinet stomatologic de ceva timp, cand veti ajunge la urmatoarea programare nu veti mai recunoaste locatia din cauza noilor aparate. Progresele in tehnologia dentara pot oferi solutii moderne la probleme traditionale, acesta fiind si scopul stomatologilor.

Tehnologia dentara avanseaza rapid, iar Dental Crown Health, clinica stomatologica din sector 3 Bucuresti, incearca sa tina pasul cu aceste progrese. Motivul din spatele imbunatatirilor tehnologice include nevoia de a oferi pacientilor proceduri stomatologice de ultima ora, care pot fi efectuate intr-un mod mai confortabil si eficient. Cateva dintre cele mai noi tehnologii implica:

  1. CAD/CAM – proiectarea asistata de calculator/fabricarea asistata de calculator permite interventia in restarearea dentara prin tehnologia computerizata. Tratamentele pot implica poduri dentare, coroane, fatete dentare, onlay si inlay.

  2. Scanerul 3D este util pentru a planifica cu exactitate implanturile. Aparatul ofera medicului dentist toate informatiile de care are nevoie pentru a plasa cu precizie implanturile dentare.

  3. Camerele intra-orale se folossesc pentru fotografierea extrem de clara a dintilor. Aceasta permite pacientului si dentistului implicat in tratament sa vizualizeze defectele dintelui.

  4. Laserele sunt din ce in ce mai folosite in terapia stomatologica. Acestea utilizeaza energia luminii ca metoda de operare si au ca rezultat un timp de vindecare scurt si aproape fara durere.

  5. Microscopul dentar ofera mai multa rezolutie si mareste astfel incat medicul stomatolog sa poata desfasura o munca de calitate in conditii limitate. Microscoapele ofera medicilor posibilitatea de a vedea structuri dentare subtiate, micro-fisuri, canale, nervi, toate acestea cu o precizie de neinchipuit. Microscopul este atat un instrument folosit in diagnosticare, dar este indispensabil si in interventiile terapeutice.

Clinica Dental Crown Health – implanturi dentare la preturi fara egal!

implanturi dentare

In orice interventie stomatologica sunt necesare aparate specifice care sa sustina rezolvarea unei anumite probleme, insa domeniul implantologiei este unul dintre cele mai complexe care chiar are nevoie de o susutinere tehnologica. Clinica Dental Crown Health este dotata cu tot ce e nevoie pentru ca toti pacientii sa se bucure de implanturi dentare de buna calitate. Accesati https://dentalcrownhealth.ro/ pentru a va programa la consultatia care va poate schimba radical viata.