Top 4 insule in apropiere de Insulele Phi Phi

Phi Phi

Phi Phi face parte din Parcul National Noppharat Thara si se afla la aproximativ 40 de kilometri de Krabi, care se intinde pe o suprafata de aproximativ 35 de kilometri patrati. Numele Phi Phi este dat dupa cele mai mari doua insule din arhipelag: Phi Phi Don si Phi Phi Leh. De-a lungul timpului, aceasta zona a devenit o destinatie cautata de vacanta de turistii dornici sa exploreze locuri inedite.

Principalele insule din apropiere

Phi Phi este inconjurata de unele dintre cele mai frumoase insule, perioada optima pentru a le vizita fiind intre noiembrie si aprilie. Temperaturile sunt moderate, iar atmosfera extrem de placuta nu doar pentru plaja, ci si pentru drumetii / plimbari prin natura.

Koh Khai Nok – prezenta in golful Phang Nga Bay, care se afla la aproximativ 30 de minute de Phuket (coasta de est), aceasta insula este un loc atractiv si subestimat, care cere sa fie vizitat. Koh Khai Nok este considerata bijuteria ascunsa a Insulelor Phi Phi, o mica insula triunghiulara cu nisip alb fin.

Koh Bida Nok si Koh Bida Nai – cele doua insule celebre din apropierea arhipelagului Phi Phi, sunt in principiu doua insule formate din calcar, care se ridica din Marea Andaman. Aceste meleaguri sunt cunoscute mai ales pentru oportunitatile de scufundari. Aceasta regiune este populara pentru topografia sa subacvatica interesanta, in care se poate observa un perete mare, pesteri mici, funduri nisipoase si recifuri inclinate, cu corali, ceea ce ofera turistilor o oportunitate unica in viata, aceea de a fi inconjurati de un peisaj subacvatic uluitor.

Insulele Koh Yao sunt cunoscute pentru aura de pace care le inconjoara, ceea ce le-a facut celebre in intreaga lume dupa ce revista National Geographic Traveler le-a acordat un premiu pentru World Legacy Award for Destination Stewardship. Acestea sunt considerate ca fiind una dintre insulele de top din apropierea Phi Phi.

Insula Mosquito are doua plaje frumoase care sunt insa rar vizitate din cauza populatie mare de tantari ceea ce provoaca multe neplaceri vizitatorilor. Insula Mosquito este cunoscuta pentru imprejurimile sale subacvatice cu recifuri de corali deosebite si viata marina. Aceasta este una dintre insulele din jurul Phi Phi Phi unde pot fi localizati rechinii de recif.