Tortul pentru nunta – cat de mare si de pompos trebuie sa fie?

Tortul de nunta va fi preparat in ziua livrarii si trimis cu certificat de conformitate .

Torturi nunta

Nunta este unul din cele mai importante evenimente din viata unei domnisoare sau a unui cavaler care se transforma in doamna si domn. Nunta este trecerea de la statutul de singur la statutul de om casatorit, cu obligatii, matur si cu perspective inalte. Insa planificarea unei nunti poate dura cateva luni intregi iar unul din detaliile care nu trebuie sa fie trecute cu vederea este comandarea tortului. Torturi nunta la cel mai bun raport calitate-pret pot fi degustate si comandate din cofetaria online, https://etorturi.ro/.

Pe baza caror criterii se comanda tortul pentru nunta

tortul pentru nunta

Primul si cel mai important criteriu este ca tortul de nunta sa fie gustos. Reprezentantii cofetariei Etorturi permite clientilor sa deguste o felie din tortul pe care urmeaza sa il comande pentru fericitul eveniment. Pe site sunt prezentate si compozitiile tortului, de la cremele de ciocolata sau cu arome fructate pana la blatul uscat sau umed, dar si aspectul final pe care il poate lua tortul.

Desigur, se poate face un tort personalizat conform ideilor clientilor insa cu siguranta modelele din catalog se pot incadra foarte bine in cerintele si preferintele acestora. De asemenea, tortul de nunta se alege in functie de tematica petrecerii. Pentru o tematica marina, tortul va avea elemente marine atent create de maestrii cofetari, pentru o tematica retro, tortul va avea un aspect retro. Cu siguranta nu numai gustul si aspectul sunt criterii foarte importante, ci si pretul.

Mirii trebuie sa se incadreze in bugetul dinainte stabilit, de aceea tortul de nunta nu trebuie sa depaseasca o anumita valoare. Tortul de nunta va fi preparat in ziua livrarii si trimis cu certificat de conformitate .

Nu in ultimul rand, in alegerea tortului trebuie sa se tina cont si de numarul de invitati, iar specialistii acestei cofetarii vor sti, in functie de numarul aproximativ de familii care vin la nunta, cat de mare sa fie tortul si ce greutate sa aiba.