“Unde vand carti?” Contacteaza rapid Anticariat Carti!

Pe site-ul Anticariat-Carti.com, proprietarii de carti care doresc sa isi vanda cartile au la indemana toate informatiile

Unde vand carti?” este o intrebare des adresata de diversi proprietari in mediul online. Raspunsul este unul simplu: catre Anticariat Carti. Acesta este unul dintre anticariatele care achizitioneaza mii de carti saptamanal de la diversi proprietari de carti, edituri si tipografii. Anticariatul are in cadrul sau o echipa de profesionisti in analizarea volumelor, care ofera o evaluare corecta si un pret foarte bun.

Cartile oferite spre vanzare catre anticariat, fie ele vechi sau noi trebuie sa se prezinte intr-o stare buna, altfel acestea nu vor fi acceptate sau se va oferi pentru ele un pret destul de mic. Pe site-ul Anticariat-Carti.com, proprietarii de carti care doresc sa isi vanda cartile au la indemana toate informatiile.

Unde vand carti? – intrebarea des adresata in mediul online

Cei ce doresc sa isi vanda cartile pe care nu le mai citesc sau doresc sa isi lichideze biblioteca, pot raspunde cu incredere la anunturile publicate de Anticariat Carti. Acest anticariat ofera servicii de calitate si asigura deplasarea la domiciliul proprietarului.

De asemenea, pe langa achizitionarea de volume de carti, acest anticariat si comercializeaza volume vechi si noi, in egala masura. De aceea pentru a avea un stoc cat mai diversificat anticariatul isi doreste sa cumpere cantitati mari de carti saptamanal.

Proprietarii de carti care au un program incarcat la locul de munca si ajung destul de tarziu acasa, este important sa stie ca Anticariat Carti poate trimite echipa de evaluatori la domiciliu si dupa orele 19. Exista si cazuri in care proprietarii prefera sa se deplaseze ei la sediul din zona Bucur Obor.

Unde vand carti | Cumpar carti in Bucuresti | Anticariat-Carti.com

unde vand carti

Pentru a primi mai multe detalii despre intreg procesul, proprietarii de carti interesati de vanzarea cartilor pot contacta anticariatul si stabilesc data unei vizite. Fie vine proprietarul la sediu, fie echipa de evaluatori la domiciliu. Anticariat Carti este unul dintre anticariatele care face plata pe loc.

Cartile achizitionate de Anticariat Carti pot fi din diverse domenii, cum ar fi: carti de beletristica volume straine, carti de filosofie, istorie, de arta, psihologie sau dezvoltare personala, dar si romane politiste, enciclopedii si dictionare. Anticariatul publica des anuntul “cumpar carti in Bucuresti”, asa ca proprietarii interesati pot contacta rapid echipa de evaluatori. Numarul de telefon este afisat pe site.