Uniforme medicale speciale pentru personalul medical doar la medifashion.ro

Uniforme medicale

Cand avem probleme de sanatate ne adresam specialistilor din domeniu pentru a obtine un diagnostic sau un tratament adecvat. Intreg personalul medical si non-medical intra zilnic in contact cu zeci de pacienti, fiecare cu un alt istoric, cu alte radacini de virusi si cu o alta boala. Intr-un singur cabinet intra oameni purtatori de diversi virusi, bacterii, germeni si tot acesta este locul in care multe dintre patologii se pot dezvolta foarte usor. Pacientul vine si pleaca, insa personalul medical este zilnic expus atacului bacterian. Acesta este motivul pentru care angajatii din sistemul medical, fie de stat sau privat, au nevoie de o protectie corespunzatoare, asigurata prin echipamente medicale de inalta calitate care sa impiedice raspandirea microbilor si dezvoltarea bolilor.

Majoritatea angajatilor sistemului sanitar sunt ingrijorati de mediul in care isi desfasoara activitatea. In top se afla grija pentru siguranta personala, urmata de grija pentru membrii familiei, apoi grija pentru raspandirea microbilor printre colegi si pacienti. Toate acestea sunt firesti, mai ales cand vine vorba despre siguranta membrilor familiei, orice cadru medical isi doreste sa faca tot posibilul pentru a-i proteja.

Indiferent ca aveti nevoie de un halat medical colorat sau orice fel de uniforme medicale gasiti pe medifashion.ro

Uniforme medicale

Din aceste nevoi s-a nascut intentia de a scoate pe piata produse care sa asigure protectia necesara celor care au grija de sanatatea noastra. Este un serviciu absolut necesar, iar consumatorii sunt dispusi sa plateasca pentru aceste echipamente cu 20% mai mult decat platesc momentan, numai sa se stie pe ei insisi si propria familie, in siguranta. Echipamentele medicale puse la dispozitie de MediFashion pe site-ul www.medifashion.ro sunt de inalta calitate, cu proprietati antimicrobiene, tratate cu Silvadur, oferind beneficiarilor o siguranta reala in meseria pe care o practica.

Un exemplu de produse de calitate sunt acele uniforme Cherokee supuse tratamentelor antimocrobiene Certainty si Certainty Plus. Acestea sunt disponibile sub diverse forme: halat medical colorat sau monocrom, de dama/barbati/unisex, pantaloni, fuste, si incaltaminte. Toate produsele sunt disponibile atat in varianta alba, cat si colorata, monocrom sau print. Clientul are posibilitatea de a alege croiala, culoarea, printul, insa inainte de toate, alegand produsele Cherokee, clientul alege calitatea si siguranta personala si a celor dragi!