Viata in salbaticie descrisa in carti

Krakauer foloseste cartea ”In salbaticie” pentru a impartasi rezultatele concluziilor sale jurnalistice, aratand cititorilor adevaratul McCandless si unele dintre motivele actiunilor sale. Asemenea carti de citit sunt o adevarata sursa de inspiratie pentru cititori.

PrintreCarti.ro

Cei care se nasc, cresc si traiesc in oras, tanjesc dupa un colt de salbaticie, iar aceasta este descrisa foarte frumos in cartea ”In salbaticie” scrisa de Jon Krakauer. Aceasta carte este adevarata poveste a lui Christopher McCandless.

Dupa absolvirea colegiului, McCandless a decis sa calatoreasca in salbaticie, ceea ce duce in cele din urma la moartea sa prematura. Pana la absolvirea Universitatii Emroy, McCandless are familie, bani, o diploma si o masina, dar decide sa lase totul in urma si sa plece. Doneaza banii, isi abandoneaza masina si decide sa traiasca fara adapost, calatorind din loc in loc si luandu-si slujbe ciudate in schimbul hranei si a cazarii temporare.

Chiar daca intalneste multi oameni in timpul calatoriei sale, McCandless nu formeaza legaturi durabile cu nimeni. El este influentat de scriitorii miscarii existentiale, cum ar fi Henry Davin Thoreau si traieste in afara societatii cat de mult poate. Dupa cativa ani de calatorit in jurul Statelor Unite, el decide sa mearga si sa traiasca in salbatica Alaska. Achizitioneaza o camioneta si se duce sa traisca singur, vanand si cultivand pamantul.

In 1992, vanatorii locali din Alaska au descoperit trupul mort al lui McClandless intr-un autobuz vechi pe care-l folosea ca adapost. Cand stirea a ajuns la urechile publicului, oamenii s-au revoltat si si-au pus o multime de intrebari. Curand McCandles a devenit o poveste de avertizare si o tinta a furiei larg raspandita.

Krakauer foloseste cartea ”In salbaticie” pentru a impartasi rezultatele concluziilor sale jurnalistice, aratand cititorilor adevaratul McCandless si unele dintre motivele actiunilor sale. Asemenea carti de citit sunt o adevarata sursa de inspiratie pentru cititori. Sunt o resursa pretioasa de informatii reale si ani de cercetare care pun in lumina adevarul despre o asemenea viata, beneficiile, dar si pericolele ei.

„In salbaticie” si multe alte titluri interesante la preturi minime | PrintreCarti.ro

in salbaticie

Pe site-ul anticariatului PrintreCarti.ro veti gasi o multime de materiale despre natura si nu numai. Veti gasi carti despre aveturi care au fost demne de scris in carti, cum ar fi ”Robinson Crusoe” de Daniel Defoe sau ”Toate panzele sus” de Radu Tudoran. Mai sunt si alte titluri pe care le puteti descoperi si achizitiona accesand www.printrecarti.ro!