Cele mai potrivite solutii ERP pentru o afacere

Reprezentantii attosoft.ro cunosc avantajele sistemelor ERP in Romania si recomanda implementarea unui asemenea sistem indiferent de afacerea derulata.

ERP in Romania

Reprezentantii afacerilor de succes, dar si afacerilor la inceput de drum au o mare dilema in ceea ce priveste alegerea solutiei ERP potrivita pentru businessul pe care il conduc. Aceasta dilema se manifesta indeosebi in momentul in care procesele interne devin prea lente, cand erorile umane devin prea dese, cand afacerile cresc si au nevoie de solutii ERP pentru ca procesele sa se desfasoare mai rapid.

Reprezentantii attosoft.ro cunosc avantajele sistemelor ERP in Romania si recomanda implementarea unui asemenea sistem indiferent de afacerea derulata.

Sistemul ERP – instrumentul software ce va schimba modul in care organizatia isi va desfasura activitatea

Inainte de a semna contractul de implementare al sistemului CRM este necesara prudenta si cunoasterea informatiilor necesare, precum si pregatire pentru transformarea care va avea loc in companie. O implementare de succes poate aduce beneficii enorme organizatiei si o crestere insemnata a eficientei angajatilor.

Inainte de a contacta furnizorii ERP, este nevoie de intocmirea unui caiet de sarcini cat mai cuprinzator. Acesta va transforma business-ul intr-o solutie eficienta si va ajuta in procesul de management al afacerii si in luarea deciziilor bazate pe date statistice.

De asemenea, administratorii trebuie sa ia in calcul faptul ca organizatia lor nu are nevoie de un software nou, ci de un nou mod de rezolvare a unor probleme. Cu cat acestia sunt mai specifici in ceea ce priveste nevoile si dorintele lor, cu atat furnizorii de solutii ERP vor face oferte concrete si apropiate de nevoile companiei.

Personalizarea sistemului ERP

Reprezentantii companiilor care au nevoie de implementarea unui sistem ERP iau in calcul si ideea de a cere furnizorilor de solutii ERP un software personalizat, in functie de nevoile afacerilor. Din pacate, abordarea nu este una prea reusita. Administratorii companiilor trebuie sa adopte o solutie care nu necesita multa munca de personalizare. Deoarece toate solutiile ERP din cadrul companiei AttoSoft au trecut testul timpului si sunt construite in functie de anumite standarde ale industriilor specifice, acestea sunt eficiente si au nevoie de o minima personalizare. In plus, solutiile ERP personalizate costa mai mult, iar implementarea lor dureaza, de asemenea, mai mult.

Solutii ERP | ERP in Romania | attosoft.ro

Solutii ERP

Un sistem ERP bun are numeroase avantaje pentru orice afacere. In primul rand, va reduce costurile de operare, gratie modulelor destinate diferitelor departamente, va imbunatati procesele de vanzare si va creste nivelul de onorare al comenzilor. Nu in ultimul rand, un sistem ERP bun va optimiza stocurile de marfa si va imbunatati cashflow-ul.