Greu de localizat – scurgerile de ulei

Accesati www.alfaitp.ro si aflati cum puteti obtine o programare la ITP pentru autoutilitare in Bucuresti! Cu Alfa ITP totul este mai simplu, chiar si rezolvarea problemelor legate de scurgerea de ulei!

ITP camioane sector 6

Din pacate, problemele legate de scurgerea uleiului auto raman in topul situatiilor neplacute ce se pot intampla automobilelor moderne. Ne iubim masinile, dar le uram cand gasim garajul patat cu ulei. In ciuda eforturilor producatorilor de masini de a oferi tehnologii de etansare mai bune, problemele de scurgere a uleiului continua sa apara.

Cand garniturile au trecut de la pluta si hartie la materiale din fibre compozite, soferii au crezut ca baltile de ulei vor fi o raritate. De asemenea, cand s-a dat startul la utilizarea garniturilor de inchidere cu supapa permanenta realizate din silicon gros, soferii au fost in culmea fericirii, insa nici aceste imbunatatiri nu au fost suficiente pentru a opri scurgerea uleiului.

In ultimul deceniu s-a vazut o schimbare majora in proiectarea si fabricarea motoarelor. Acestea sunt acum fabricate folosind modele modulare, deci necesita mai putine garnituri in timpul montarii. Aceasta standardizare si reducerea suprafetelor de etansare au avut un mare efect pozitiv asupra problemelor de scurgere a uleiului. Insa, din pacate, acestea continua.

De cele mai multe ori specialistii au tendinta sa considere ca locul in care vad cea mai mare pata de ulei este locul prin care acesta se scurge. Mare atentie la gravitatie! Uleiul fiind un fluid alunecos poate veni de oriunde si se poate aduna intr-o zona favorizata de gravitatie. Un mecanic bun va reusi intotdeauna sa localizeze zona problema si sa remedieze situatia in mod eficient.

ITP pentru camioane si autoutilitare | www.alfaitp.ro

ITP pentru camioane

Daca privim situatia din punct de vedere al unui examinator dintr-o statie ITP, situatia nu este deloc favorabila trecerii testului. Asa ca, indiferent de situatie, problema trebuie remediata pentru ca poate scapa soferii de multe cheltuieli suplimentare. Dupa ce totul este in ordine, efectuati inspectia tehnica si sigur veti primi acordul de a mai circula inca 2 ani, evident, cu intretinerile periodice necesare. Chiar daca aveti camion sau o masina mare, Alfa Motors ofera clientilor ITP pentru camioane in sectorul 6 din capitala. Acelasi lucru se aplica si proprietarilor de autoutilitare! Accesati www.alfaitp.ro si aflati cum puteti obtine o programare la ITP pentru autoutilitare in Bucuresti! Cu Alfa ITP totul este mai simplu, chiar si rezolvarea problemelor legate de scurgerea de ulei!