Motive pentru a detine un hamac

hamac

Daca va placeti sa petreceti timp in aer liber cu prietenii, familia sau doar in compania unei carti bine, atunci ar trebui sa detineti un hamac. Daca va place sa dormiti la pranz sub racoarea unui copac, ar trebui sa detineti un hamac. Daca sunteti un entuziast al calatoriilor si aventurilor, atunci hamacul nu ar trebui sa lipseasca din rucsac.

Exista o multime de motive pentru care detinerea si utilizarea unui hamac este avantajoasa. Iata doar cateva!

Cine mai are nevoie de cort atunci cand exista hamace? Nu exista o modalitate mai buna de a petrece noaptea in aer liber decat sub stelele privite din hamac. Acesta este un loc de odihna usor de instalat oriunde aveti in jur doi copaci, deci chiar merita sa investiti intr-unul.

Atunci cand majoritatea oamenilor se gandesc la hamac, au in minte doar activitati de vara, insa cu echipamentul potrivit, hamacul poate fi util in orice sezon. Cele mai multe hamace sunt realizate dintr-un material subtire din nailon care opreste vantul, actioneaza ca izolator si este impermeabil in fata ploii. Pe vreme rece ar fi util si un sac de dormit, insa chiar si niste haine termice pot fi de mare folos.

Hamacele sunt compacte si usor de transportat. Impreuna cu toate accesoriile de instalare, ocupa foarte putin loc in rucsac. Greutatea redusa si volumum mic daca sunt comprimate corespunzator fac ca acestea sa fie usor de dus in orice drumetie, usor de montat si de adunat.

Hamacul ofera o modalitate perfecta de a va bucura de orice priveliste. Nu este nevoie decat de doi copaci, iar restul spectacolului natural se va desfasura inaintea ochilor dumneavoastra fara nicio restrictie. Numai acordand timp privelistii, veti aprecia cu adevarat intreaga experienta a calatoriei, iar un hamac este un asociat de nadejde in implinirea acestui lucru.

Hamacele pot aduce prietenii impreuna. Hammoking-ul este o activitate care favorizeaza comunicarea, creand un mediu confortabil suspendat intre copaci. Imaginati-va mai multi prieteni cu hamace, petrecand o dupa-amiaza intreaga povestind si depanand amintiri. E ceva care trece dincolo de rutina zilnica, ceva unic si demn de repetat!