Cum alegi cea mai buna imprimanta multifunctionala

Oferta de multifunctionale SH este demna de luat in considerare, atat de clientii persoane fizice, cat si de clientii persoane juridice. Persoanele fizice pot utiliza in confortul propriului camin multifunctionala, conectata, spre exemplu, la un laptop ieftin.

imprimanta multifunctionala

Un aparat multifunctional care sa inglobeze mai multe functii care, pana nu demult, erau indeplinite de device-uri separate este usor de gasit in ziua de astazi, chiar la un pret foarte bun. Avantajul este ca, in acest fel, se elimina spatiul ocupat de fax, imprimanta, scanner si fotocopiator si se inglobeaza toate functiile intr-un singur dispozitiv.

Oferta de multifunctionale SH este demna de luat in considerare, atat de clientii persoane fizice, cat si de clientii persoane juridice. Persoanele fizice pot utiliza in confortul propriului camin multifunctionala, conectata, spre exemplu, la un laptop ieftin. Persoanele juridice pot utiliza aceasta imprimanta multifunctionala pentru interesele propriei companii, pentru a-si ajuta angajatii, pentru a le oferi avantajul de a-si rezolva atributiile folosind un singur dispozitiv.

Criterii de achizitionare multifunctionala second hand

Prima si cea mai importanta caracteristica de care trebuie sa tina cont potentialii cumparatori in vederea achizitionarii unei multifunctionale second hand este legata de functiile pe care le are. Ideala este o multifunctionala cu functie de imprimare, de copiere, de scanare, cu functia de fax si, in cazuri mai deosebite, cu functia unui telefon fix.

De asemenea, conteaza si calitatea printarii. Multifunctionala trebuie sa copieze si sa scaneze intr-un mod cat se poate de clar si de citet documentele. Rezolutia de printare trebuie sa fie cat mai mare, pentru a imprima cat mai clar documentele scrise si imaginile necesare. La multifunctionale, in general, rezolutia de printare se masoara in dpi (dots per inch), adica numarul de pixeli care incape pe un inch (unitate de masura echivalenta cu 2,54 cm).

Capacitatea de printare este un alt criteriu important. Cei care printeaza mai multe coli pe luna trebuie sa achizitioneze o multifunctionala mai performanta, verificand volumul recomandat de producator. Asadar, exista modele pentru sub 1000 de copii pe luna, pentru pana la 5.000 de copii pe luna si pentru pana la 10.000 de copii pe luna.

Viteza de printare a multifunctionalei este un alt criteriu important, precum si viteza de copiere, iar cele doua valori trebuie sa fie cat mai mari. Consumabilele sau cartusele trebuie sa fie cat mai avantajoase din punctul de vedere al pretului, dar sa nu fie nici foarte ieftine si, mai ales, sa nu fie achizitionate de la vanzatori dubiosi sau de pe site-uri de anunturi.

Laptop ieftin | multifunctionale SH | it-sh.ro

laptop ieftin

Alte caracteristici importante de care potentialii cumparatori trebuie sa tina cont inainte de a investi intr-o multifunctionala SH se refera la capacitatea de alimentare cu hartie, la formate, la software, afisaj, control si garantie. Pentru alege multifunctionala necesara desfasurarii activitatii accesati site-ul www.it-sh.ro .