Avantajele serviciilor de detailing auto inainte de vanzarea masinii

Pe scurt, detailingul auto este curatarea in detaliu a unei masini, profesionistii CuratamPeLoc.ro folosind instrumente si produse specializate, efectuandu-se chiar si retusuri cosmetice usoare.

curatare tapiterie auto

Cei mai multi proprietari ai autoturismelor care urmeaza sa fie vandute in sistem second hand aleg serviciile de detailing auto in Bucuresti pentru ca astfel isi garanteaza un pret mai mare obtinut pe masina vanduta. O masina curata la interior si la exterior va impresiona cumparatorul, un set de anvelope noi si absenta zgarieturilor si loviturilor reprezinta motive suplimentare pentru cei care vor sa faca o investitie buna pentru familia lor.

Ce este detailingul auto?

Detailingul auto este un procedeu ce se diferentiaza de o simpla spalare a masinii sau de serviciile de curatare tapiterie auto pentru ca este mult mai complex si mentine masina ca noua mai mult timp.

Pe scurt, detailingul auto este curatarea in detaliu a unei masini, profesionistii CuratamPeLoc.ro folosind instrumente si produse specializate, efectuandu-se chiar si retusuri cosmetice usoare. Detailingul auto este diferit de o spalare interior-exterior, atat din punct de vedere al costurilor, cat si al procedurilor folosite si al garantiei oferita de specialisti.

Avantajele detailingului auto

Detailingul auto este o procedura care aduce proprietarilor autoturismelor urmatoarele beneficii:

  • curatarea si ingrijirea completa a interiorului si exteriorului masinii, indiferent de tipul de tapiterie de care dispune, ca este textila sau din piele;

  • pastrarea vehiculului in stare impecabila pentru mai mult timp;

  • un miros placut in interiorul masinii;

  • protectie eficienta si durabila a interiorului si exteriorului masinii;

  • acoperirea defectelor minore usor observabile cu ochiul liber;

  • garantia obtinerii unui pret mai bun pe masina vanduta in regim second hand.

Detailing auto in Bucuresti | curatare tapiterie auto | CuratamPeLoc.ro

detailing auto in Bucuresti

Un detailing auto nu este tocmai ieftin, cel putin comparativ cu o curatare auto de interior efectuata la o spalatorie obisnuita. Aceasta procedura este menita sa sporeasca gradul de confort, sa aduca un miros placut in masina, sa ofere la exterior un plus de stralucire si de protectie si sa asigure curatarea rapida, la doar cateva ore dupa interventie si un miros care se pastreaza fresh cateva saptamani fara alte produse folosite in acest scop.