Idei de cadouri pentru serbarea de Craciun la gradinita

Cadoul este cumparat bineinteles de catre parinti, frumos ambalat si trebuie sa contina o jucarie, o hainuta, carioci, culori, carticele de colorat, dulciuri sau orice isi doresc parintii sa le ofere celor mici.

serbarea de Craciun

Din ce in ce mai multe educatoare si educatori pun accent pe faptul ca, la serbarea de Craciun organizata in incinta gradinitei sau in orice alta locatie, copiii sa primeasca un cadou de la Mos Craciunul inchiriat pentru cateva ore. Cadoul este cumparat bineinteles de catre parinti, frumos ambalat si trebuie sa contina o jucarie, o hainuta, carioci, culori, carticele de colorat, dulciuri sau orice isi doresc parintii sa le ofere celor mici.

Toate cadourile primite de copii ar trebui sa aiba cam aceeasi dimensiune, sa fie aproape egale (multe gradinite folosesc tactica impachetarii cadoului intr-o cutie de pantofi) iar copiii sa le desfaca abia acasa. Desigur, nu toti parintii vor fi multumiti de acest lucru, insa copiii vor avea ocazia sa primeasca acasa sub bradut adevaratul cadou.

Ce trebuie sa contina cutia cu cadou oferita de Mos Craciun la serbare – Idei de cadouri

In unele gradinite se practica stransul banilor si cumparatul jucariilor (acestea trebuie sa fie la fel pentru baietei si pentru fetite). Cadourile pot fi inmanate in pungulite sau in cutia originala pentru ca cei mici sa vada ca nu au primit nimic in plus sau in minus fata de colegii lor. Pentru situatiile in care parintii trebuie sa le pregateasca micutilor cadoul acasa, acesta trebuie sa contina o masinuta, o papusica, un puzzle, un lego (in functie de buget, important este sa incapa in cutia de pantofi), un articol vestimentar sau dulciuri.

Fetitele se vor bucura sa primeasca o papusica, un bebelus de jucarie, o amuleta norocoasa a unui personaj din desene animate, un microfon, dulciuri, o carte de colorat si de activitati cu printese, un ponei, un unicorn, un set de curatenie sau o mini-bucatarie.

Pe de alta parte, baieteii vor fi foarte incantati daca primesc o masinuta, un trenulet, un Lego, un set de constructie, un puzzle, un pistol de jucarie, un personaj din desene animate cu functii diferite.