August, luna mult asteptata de fanii „Game of Thrones”

Pentru cei care isi doresc sa retraiasca sentimentele si sa isi revada personajele preferate, regizorii serialului au anuntat deja la inceputul anului ca in vara va fi lansat un spin-off al acestui serial

House of the Dragons

Game of Thrones” a fost un adevarat fenomen, care a cuprins cinefili din intreaga lume. Povestile si intrigile serialului au captivat si tinut cu sufletul la gura milioane de privitori.

Pentru cei care isi doresc sa retraiasca sentimentele si sa isi revada personajele preferate, regizorii serialului au anuntat deja la inceputul anului ca in vara va fi lansat un spin-off al acestui serial, care se axeaza, in principal, pe dinastia Targaryen. Este vorba despre „House of the Dragons”.

Cand va fi lansat noul serial?

Fanii serialului „Game of Thrones” nu mai au de asteptat decat cateva zile, deoarece pe 21 august va fi lansat un nou serial, „House of the Dragons”, care are legatura cu povestea serialului care a fost pe buzele a milioane de cinefili.

Astfel, cei care au urmarit cu sufletul la gura serialu „Games Of Thrones” vor putea, in sfarsit, sa descopere „House of the Dragon”, un spin-off centrat pe familia Targaryen. Un film adaptat dupa cartea „Fire and Blood” de George R.R. Martin, acest serial va avea loc cu 170 de ani inainte de evenimentele descrise in primul sezon din celebrul serial si se va concentra pe razboiul dintre Rhaenyra Targaryen, desemnata mostenitoare la tron si ambitiosul sau frate vitreg, Aegon II Targaryen. A priori, acesta ar trebui sa refoloseasca ingredientele care au facut succesul surorii sale mai mari: dragoni, violenta, jocuri de putere.

Serialul respecta povestea originala

Daca primul serial a fost abundent in scene violente, care au fost uneori criticate de privitori, in noul serial, „House of the Dragons”, vor fi mai multe scene „fierbinti”, lucru confirmat si de unii actori din distributie.

Desi chiar si ei au avut unele remarci referitoare la numeroasele scene de sex din film, regizorii au sustinut ca acestea sunt necesare, pentru a respecta cat mai corect personajele si povestea din cartea originala de George R.R. Martin. Astfel ca fanii nerabdatori vor putea observa unele schimbari fata de stilul prezentat in primul serial. Totusi, directorii serialului au sustinut ca sutinut ca scenele de sex au fost gandite de data aceasta cu mare grija si reflectie.