Godzilla: King of the Monsters

Godzilla: Regele monstrilor este un film american, regizat si co-produs de Michael Dougherty. Este o continuare a lui Godzilla (2014) si va fi cel de-al 35-lea film din franciza Godzilla

King of the Monsters

Godzilla: Regele monstrilor este un film american, regizat si co-produs de Michael Dougherty. Este o continuare a lui Godzilla (2014) si va fi cel de-al 35-lea film din franciza Godzilla, cel de-al treilea film din Legendary’s MonsterVerse, iar al treilea film Godzilla care va fi produs complet de un studio de la Hollywood. Acesta a fost ultimul film al lui Yoshimitsu Banno ca producator executiv care a murit pe 7 mai 2017.

Godzilla: Regele Monstrilor este programat sa fie lansat in Statele Unite pe 31 mai 2019, in cinematografele 2D, 3D, Dolby Cinema si IMAX. O continuare a filmului numita, Godzilla vs. Kong, este programata sa apara pe 22 mai 2020.

Distributie:

  • Kyle Chandler ca Mark Russell: Fostul sot al lui Emma. El se alatura unei misiuni de salvare impreuna cu Dr. Serizawa si Dr. Graham pentru a le salva Emma si Madison.

  • Vera Farmiga in calitate de Dr. Emma Russell: Un paleobiolog care lucreaza pentru Monarch si care este rapit impreuna cu fiica sa, Madison de o „misterioasa organizatie, cu propriile planuri pentru creaturi”.

  • Millie Bobby Brown ca Madison Russell: Fiica de 14 ani a lui Emma si a lui Mark Russell. Ea este rapita impreuna cu mama ei si are o legatura cu Mothra.

  • Ken Watanabe ca Dr. Ishiro Serizawa: Un om de stiinta care lucreaza pentru Monarch.

  • Sally Hawkins in calitate de Dr. Vivienne Graham: Un om de stiinta care lucreaza pentru Monarch ca mana dreapta a lui Serizawa.

  • Thomas Middleditch ca Sam Coleman: Legatura de comunicare intre Monarch si guvernul S.U.A.

  • O’Shea Jackson Jr. ca Barnes: Un ofiter de garda, care face parte din grupul fortelor militare speciale conduse de Monarch, a numit echipa G si conduce soldatii in batalii care implica Titani.

  • Zhang Ziyi in calitate de Dr. Chen: Un om de stiinta care lucreaza pentru Monarch ca mama si bunica ei inaintea ei. Ea este specializata in descifrarea mediilor mitologice ale Titanilor [10].

In plus, Anthony Ramos portretizeaza caporalul Martinez, iar Jonathan Howard il interpreteaza pe Asher, in timp ce Aisha Hinds, Elizabeth Ludlow si Randy Havens apar in roluri nedivulgate. Jason Liles, Alan Maxson si Richard Dorton portreteaza capii regelui Ghidorah prin capturarea performantelor.