Carti pe care toti barbatii ar trebui sa le citeasca

Daca sunteti unul dintre acei barbati care traieste citind, cu siguranta ca ati lecturat si aceste carti. Pentru a inspira si alti barbati puteti vinde cartile.

cumparatori de carti vechi

Barbatii citesc, uneori, chiar mai mult decat femeile! Unii ar spune ca depinde de cum au fost educatii, altii spun ca dragostea pentru lectura vine dupa o anumita varsta. Cu siguranta sunt valabile ambele variante. Asadar, iata cateva carti pe care niciun barbat, incepator sau impatimit al cititului, nu ar trebui sa le rateze!

”Linia frumusetii” de Alan Hollinghurst este o poveste despre placeri trupesti, droguri si bogatie excesiva. Scris acum un deceniu, autorul il descrie pe Nick Guest si aventurile sale intr-o societate elitista. Intr-un roman plin de opulenta si bogatie, amenintarea cu boala actioneaza asupra personajului principal si asupra anturajului din care vine. In lumea plina de grandoare descrisa, totul si toti au o eticheta de pret. Hollinghurst isi poarta cititorii intr-un rollercoaster al dorintelor neimplinite si al regretelor.

”Procesul”, roman scris de Franz Kafka are calitatea remarcabila de a face cititorul sa-si doreasca sa nu mai continue lectura, dar in acelasi timp, sa trezeasca dorinta de a afla ce se intampla mai departe. Kafka ofera o imagine asupra procesului judiciar sufocant si lipsit de sens, spunand povestea unui om, numit doar K. si lupta sa pentru a limpezi o crima care ramane un mister pentru cititor. Eforturile lui K. de a contracara soarta sa sunt inutil de inutile, la fel ca si autoritatile care isi schimba parerea la fiecare pas. Misterul nerezolvat al procesului captiveaza orice barbat, deci trebuie citit!

Dupa citirea celebrei carti ”Apocalipsa” de Stephen King, orice barbat va ramane in minte cu doua lucruri: cartile groase intimideaza chiar si cel mai inrait cititor si cartile lui Stephen King pot fi terifiante. Pe parcursul a aproximativ 1200 de pagini este descris un tablou post-apocaliptic cauzat de un virus care scapa de sub control din laboratorul unui centru de cercetare, fapt care va cauza o epidemie ce va cuprinde intai America si apoi toata lumea. Tot pamantul se transforma intr-un pustiu, iar putinii supravietuitori care raman incep sa traiasca la limita subzistentei. In esenta, cartea este descrierea perfecta a luptei intre bine si rau.

www.anticariat-carti.com | Cumparatori de carti vechi

cumparatori de carti vechi

Daca sunteti unul dintre acei barbati care traieste citind, cu siguranta ca ati lecturat si aceste carti. Pentru a inspira si alti barbati puteti vinde cartile. Noi suntem cumparatori de carti vechi, deci nu conteaza de cati ani le aveti, ci conteaza sa fie in stare buna. Cumparam carti din toate domeniile, iar informatii suplimentare puteti afla accesand www.anticariat-carti.com!