Cumpar carti la kg – un anunt din ce in ce mai des in mediul online

„Cumpar carti la kg” – ce anunturi trebuie ignorate si care se pot lua in considerare?

cumparam carti

Anunturile de tipul „cumpar carti la kg” sunt din ce in ce mai populare pe Internet. Totusi, nu toate locurile in care se pot vinde cartile din biblioteca sunt la fel. Este ideal sa se gaseasca un anticariat unde evaluarea cartilor se face in mod corect, atat in avantajul vanzatorului, cat si al cumparatorului. Asadar, cum se alege anticariatul potrivit? Cui trebuie vandute cartile vechi din casa? Raspunsurile acestor intrebari pot fi regasite in informatiile ce urmeaza, alaturi de alte detalii importante pentru cei care doresc sa colaboreze cu un anticariat.

Cumpar carti la kg” – ce anunturi trebuie ignorate si care se pot lua in considerare?

Nu toate anunturile postate in mediul online sunt si serioase. Cei care se gandesc sa ia legatura cu un anticariat trebuie sa se asigure ca vor primi un pret corect pentru cartile pe care doresc sa le vanda. Pretul se stabileste dupa evaluarea facuta de reprezentantii anticariatului. Evaluarea are scopul de a stabili starea cartilor si gradul acestora de uzura. Cu cat cartea este intr-o stare mai buna, cu atat pretul oferit va fi unul mai mare.

Reprezentantii CumparCarti.ro spun ca este foarte important sa se stabileasca o relatie bazata pe incredere intre ei si persoanele de la care achizitioneaza cartile. „Scopul nostru este sa cumparam carti” pe care sa oferim cel mai bun pret, astfel incat sa existe beneficii de ambele parti”, declara acestia. Asadar, cei care vor sa isi lichideze biblioteca ar trebui sa apeleze la anticariate cu experienta, unde lucreaza profesionisti care stiu ce suma de bani merita o carte.

Cumpar carti la kg | cumparam carti | CumparCarti.ro

cumpar carti la kg

Care este procesul de vanzare a cartilor?

Vanzarea cartilor din biblioteca este la indemana tuturor. Un anticariat de incredere isi va trimite specialistii la domiciliul clientilor, nefiind nevoie ca acestia din urma sa cheltuiasca bani in plus si sa piarda timp pentru a ajunge in locatia fizica a anticariatului, in cazul in care aceasta exista. Dupa apelarea anticariatului, cartile vor fi evaluate intr-un timp foarte scurt, urmand sa fie achitate pe loc. Nimic mai simplu!