Diferenta dintre urgente stomatologice si tratamente urgente

Persoanele care se confrunta cu o astfel de problema nu trebuie decat sa apeleze la unul dintre numerele de telefon pe care le pot gasi pe TwinDent.ro

urgente stomatologice

Cei care se confrunta cu urgente stomatologice in Bucuresti, insa nu sunt siguri daca interventia suporta sau nu o amanare, ar trebui sa apeleze la medici dentisti de la clinica Twin Dent pentru a cere sfaturi in aceasta privinta. Motivul? O urgenta stomatologica poate pune viata in pericol, iar medicul este singurul care poate evalua situatia in mod corespunzator.

Exista o diferenta intre persoanele care trec prin urgente stomatologice si tratamentele sau interventiile dentare urgente? Desi acesti termeni par similari, adevarul este ca situatiile sunt total diferite, mai ales din punct de vedere al gravitatii.

In general, o urgenta stomatologica este clasificata precum o situatie care pune viata unei persoane in pericol. Pe de cealalta parte, tratamentele si interventiile dentare urgente sunt proceduri care trebuie facute, dar care suporta amanare. In primul caz, cel al urgentelor stomatologice, timpul in care medicul intervine este esential pentru sanatatea pacientului.

Cele mai des intalnite urgente stomatologice

Pentru a putea face o diferentiere mai clara intre cele doua notiuni, iata cateva exemple care sunt considerate urgente si care necesita interventia imediata a medicului:

  • abces dentar;
  • caderea unei plombe dentare folosita pentru tratarea unui dinte spart sau crapat;
  • dintii partial dislocati;
  • durere insuportabila;
  • maxilar fracturat;
  • rani la nivelul gingiilor;
  • sangerare abundenta, care nu poate fi oprita.

Cabinet stomatologic in 13 septembrie | Urgente stomatologice in Bucuresti | TwinDent.ro

cabinet stomatologic in 13 Septembrie

Acestea sunt unele dintre cele mai des intalnite semne si simptome, care impun contactarea unei clinici. Cei care locuiesc in Bucuresti si au nevoie de asistenta stomatologica de urgenta, isi pot indrepta atentia catre Twin Dent, un cabinet stomatologic in 13 septembrie.

In aceasta clinica, medicii lucreaza cu aparatura de ultima generatie si pot interveni in orice tip de urgenta dentara. Persoanele care se confrunta cu o astfel de problema nu trebuie decat sa apeleze la unul dintre numerele de telefon pe care le pot gasi pe TwinDent.ro.

Dupa ce medicului ii va fi expus cazul, acesta va decide daca este vorba despre o situatie de urgenta care necesita interventie imediata sau daca tratamentul se poate amana pentru ziua urmatoare.