Instrumente de tehnica medicala pe care oricine trebuie sa le aiba in casa

Instrumentele pe care oricine ar trebui sa le aiba in casa sunt usor de utilizat si oricine le poate comanda accesand site-ul Med-Tehnica.ro.

Tensiometre

Indiferent daca sufera de vreo afectiune sau nu, exista cateva instrumente de tehnica medicala pe care orice persoana ar trebui sa le aiba in sertarul cu medicamente. Este vorba despre un strict necesar, instrumente care masoara anumiti indicatori si care atentioneaza oamenii ca organismul nu este in cea mai buna stare.

De altfel, anumite instrumente de acest fel ajuta oamenii sa previna pericolele si sa trateze la timp simptomele.

Med-Tehnica.ro este magazinul online unde sunt comercializate echipamente medicale si produse utilizate atat in spital, cat si acasa. Clientii au ocazia de a vizualiza produsele intr-unul dintre showroom-urile din Craiova sau Bucuresti, inainte de a le cumpara, mai ales cand este vorba despre investitii mari. Instrumentele pe care oricine ar trebui sa le aiba in casa sunt usor de utilizat si oricine le poate comanda accesand site-ul Med-Tehnica.ro.

Tehnica medicala | tensiometre | Med-Tehnica.ro

tehnica medicala

Top 3 instrumente de tehnica medicala de comandat online in contextul pandemiei!

Avand in vedere simptomele pe care le are noul virus, conform specialistilor, orice persoana ar trebui sa aiba in casa cel putin urmatoarele instrumente:

1. Termometre

Termometrele reprezinta cel mai bun instrument pentru masurarea temperaturii la copii si adulti. In oferta Med Tehnica sunt cuprinse atat termometre non-contact, cat si digitale cu varf fix/ flexibil.

Termometrele non-contact cu infrarosu reprezinta cea mai moderna si rapida metoda de a masura temperatura. Termometrul poate fi pozitionat in dreptul fruntii, urechii sau incheieturii de la maini, pentru rezultate concludente.

Termometrul digital masoara temperatura corpului putand fi aplicat rectal, axilar sau la nivelul cavitatii bucale. In doar 60 de secunde este afisata temperatura in °C/°F, iar in caz ca persoana are febra, instrumentul va genera o alarma.

2. Tensiometre

Tensiometrele masoara rapid si corect tensiunea arteriala. Tensiometrele Omron de la magazinul online Med-Tehnica.ro afiseaza pe display-ul din dotare masuratorile, iar in cazul in care tensiunea arteriala depaseste limitele normale, avertizeaza bataile neregulate ale inimii printr-un indicator.

3. Pulsioximetre

Pulsioximetrul este un instrument care se ataseaza la degetul aratator, ce masoara pulsul si saturatia oxigenului din sange (SPO2).