Mai putem să cumpărăm în siguranță calculatoare ieftine si servere second hand?

E simplu să îți faci propria rețea de calculatoare pentru afacerea sau hobby-ul tău. Pentru că există calculatoare și servere accesibile, care îți permit să te adaptezi și să obții toate specificațiile tehnice de care ai nevoie.

servere second hand

Sunt prea sărac să-mi cumpăr lucruri ieftine!” este sintagma pe care o ține minte oricine s-a păcălit măcar odată încercând să facă economii atunci când nu era cazul. Mai ales când vine vorba despre tehnologii complexe precum cele dintr-un calculator, suntem tot mai circumspecți atunci când ni se promit minuni la prețuri mici. Din fericire, mai putem găsi calculatoare ieftine și performante, la companii serioase precum IT-SH.ro, care îmbină avantajul financiar cu cel tehnologic.

Da, putem! Avem chiar și opțiunea unor servere second hand!

servere second hand

Inițial, termenul de ”server” se referea la un software care ajuta o rețea de calculatoare să funcționeze. Dar în general, atunci când spunem server ne referim la un calculator întreg care are acest rol, el fiind un fel de suport pentru celelalte calculatoare pe care le deservește. Aceste calculatoare server sunt dintre cele mai importante și complexe dispozitive de care are nevoie orice tip de rețea. Ele folosesc mai multe resurse și trebuie în general să fie ceva mai performante decât un calculator normal. E lesne de înțeles de ce și costul unui astfel de calculator va fi pe măsură. Dar nu trebuie să ne facem prea multe griji, pentru că avem gama de servere second hand pe care o găsim online și al cărei certificat de calitate este seriozitatea de care cei de la IT-SH au dat dovadă de-a lungul timpului. Iar dacă asta nu e destul, produsele lor au o garanție de 24 de luni, chiar și atunci când sunt cumpărate în varianta refurbished sau second-hand.

E adevărat că trăim într-o societate de consum, în care bunurile au vieți tot mai scurte, când tehnologia se inovează și se schimbă într-un ritm accelerat și că uneori avem senzația că este imperios necesar să cheltuim sume exorbitante pentru a ține pasul. Dar cu puțină atenție la cele din jur putem găsi variante accesibile pentru cele mai diferite cerințe, putem avea încredere că dacă e ieftin ar putea fi totuși bun și nu trebuie să cădem într-o frenezie a noului permanent.

E simplu să îți faci propria rețea de calculatoare pentru afacerea sau hobby-ul tău. Pentru că există calculatoare și servere accesibile, care îți permit să te adaptezi și să obții toate specificațiile tehnice de care ai nevoie. Decizi care e planul, intri pe net, discuți cu membrii echipei de specialiști și în mai puțin de două zile nu doar un calculator, ci o rețea întreagă ieftină și bună va fi la dispoziția ta.